Har semester just nu. Skönt. Men samtidigt ser jag fram emot hösten och vad den ska erbjuda. Jag hoppas få möjlighet att fotografera riktigt mycket, och kanske inleda några små samarbeten med andra företagare. Vi får väl se 🙂

Vädret här på västkusten är väl sådär måste jag säga. Något riiiiktigt semesterväder har inte riktigt infunnit sig. Men bara vi slipper daa-regn (som det heter på skånska) så är jag nöjd!

Idag har vi tagit hand om vår eftersatta trädgård, nu är den som ny igen. Nästan iallafall. Sedan blev det en tur ner till havet med kaffekorgen och dagens GP.

I torsdags landade vi i gästhamnen på Bassholmen. Ett mysigt ställe där det finns ett båtmuseeum och där de restaurerar gamla båtar. Vi fick bland annat se när de byte ett sk bord (en planka längs med sidan på båten), och det gjordes under tidspress. De hade ungefär 10 minuter på sig från att de lyfte ur plankan ur ångan (där den mjuknat) till att den skulle sitta på plats:


(Klicka på bilden för att se den större)